Din varukorg är tom.

Skriv utE-post

Underoath - Lost In The Sound Of Separatio
Visa bild i full storlek

Underoath - Lost In The Sound Of Separatio

Pris: Fråga om artikel Antal skivor: 1
Skickas normalt inom:


  1. Breathing In A New Mentality
  2. Anyone Can Dig A Hole But It Takes A Real Man To Call It Home
  3. A Fault Line. A Fault Of Mine
  4. Emergency Broadcast: The End Is Near
  5. The Only Survivor Was Miraculously Unharmed
  6. We Are The Involuntary
  7. The Created Void
  8. Coming Down Is Calming Down
  9. Desperate Times, Desperate Measures
  10. Too Bright To See, Too Loud To Hear
  11. Desolate Earth: The End Is Here

Detaljerad information: Musik
Artist Underoath
Titel Lost In The Sound Of Separatio
Releasedatum 2009-04-01
Label Emi
Skivbolag Universal Music
Katalog-nummer UNI-509992373232
Media CD
EAN 5099923732322


Det finns ännu ingen recension på denna produkt.
Logga in för att skriva en recension.



Email: 969633-3724 Plusgiro: 548191-6
  Moms-id: SE969633372401 Bankgiro: 289-3808