Din varukorg är tom.

Skriv utE-post

Mckuen Rod - Live In London
Visa bild i full storlek

Mckuen Rod - Live In London

Pris: Fråga om artikel Antal skivor: 1
Skickas normalt inom:


  1. Disc One Act One
  2. Overture (Loves Been Good To Me/do
  3. Rock Gently
  4. Like Children Do
  5. Loves Been Good To Me
  6. The Complete Madam Butterfly
  7. Open The Window And See All The Clo
  8. I Am Being Led Through Life/fields
  9. Doesnt Anybody Know My Name
  10. How Suddenly
  11. Mr Kelly/kelly & Me
  12. Soldiers Who Want To Be Heroes
  13. Some Trust In Chariots
  14. The Artof Catching Trains
  15. To Watch The Trains
  16. My Brother Edward
  17. April People
  18. She
  19. I Looked At You A Longtime
  20. If You Go Away
  21. Im Not Afraid
  22. Disc Two Act Two
  23. Entre Act - Tom De Peters Casa
  24. Hit Em In The Head With Love
  25. Blessings In The Shade Of Green
  26. Rome Itself/anotherbeginning
  27. Things Bright And Beautiful
  28. Medley Stanyan Street/lonsome Citi
  29. Jean
  30. Caught Inthe Quiet Something For R
  31. Inside Of Me
  32. The Port Of Amsterdam
  33. Adagio For Harp & Strings
  34. The Summertimeof Days
  35. Another Country
  36. Second Best
  37. Everybodys Rich But Us
  38. I Think Of You
  39. Souvenir Of London
  40. Rusting In The Rain
  41. Seasons In The Sun
  42. London
  43. Closing Remarks & Jean Playoff
  44. God Save The Queen

Detaljerad information: Musik
Artist Mckuen Rod
Titel Live In London
Releasedatum 2008-04-22
Label Zone Records
Skivbolag Sound Pollution
Katalog-nummer SPD-ZONE1012
Media CD
EAN 5060105741227


Det finns ännu ingen recension på denna produkt.
Logga in för att skriva en recension.



Email: 969633-3724 Plusgiro: 548191-6
  Moms-id: SE969633372401 Bankgiro: 289-3808