Din varukorg är tom.

Skriv utE-post

King Evelyn - Legends
Visa bild i full storlek

King Evelyn - Legends

Pris: Fråga om artikel Antal skivor: 3
Skickas normalt inom:


  1. Shame
  2. I Don?t Know If It?s Right
  3. Music Box
  4. Out There
  5. Let?s Get Funky Tonight
  6. I?m In Love
  7. Don?t Hide Our Love
  8. Spirit Of The Dancer
  9. Love Come Down
  10. Betcha She Don?t Love You
  11. Get Loose
  12. Action
  13. Shake Down
  14. Teenager
  15. Just For The Night
  16. Out Of Control
  17. Till Midnight
  18. Your Personal Touch
  19. High Horse
  20. No Time For Fooling Around
  21. If You Want My Lovin?
  22. Back To Love
  23. Other Side Of Love
  24. I Need Your Love
  25. Let?s Start All Over Again
  26. Till I Come Off The Road
  27. I Can?t Stand It
  28. Smooth Talk
  29. We?re Going To A Party
  30. Best Is Yet To Come
  31. Steppin? Out (Pt 1)
  32. Don?t It Feel Good
  33. What Are You Waiting For?
  34. Face To Face
  35. Tell Me Something Good
  36. Makin? Me So Proud
  37. Let?s Get Crazy
  38. Show Is Over
  39. Make Up Your Mind
  40. Your Kind Of Loving
  41. Give Me One Reason
  42. Dancin?, Dancin?, Dancin?

Detaljerad information: Musik
Artist King Evelyn
Titel Legends
Releasedatum 2006-02-27
Label Camden
Skivbolag Sony Music
Katalog-nummer SME-82876673682
Media CD
EAN 0828766736823


Det finns ännu ingen recension på denna produkt.
Logga in för att skriva en recension.



Email: 969633-3724 Plusgiro: 548191-6
  Moms-id: SE969633372401 Bankgiro: 289-3808