Din varukorg är tom.

Skriv utE-post

Jones George - The Essential
Visa bild i full storlek

Jones George - The Essential

Pris: Fråga om artikel Antal skivor: 2
Skickas normalt inom:


  1. No Money In This Deal
  2. Im Ragged But Im Right
  3. Why Baby Why
  4. Just One More
  5. Color Of The Blues
  6. White Lightning
  7. Out Of Control
  8. Youre Still On My Mind
  9. The Window Up Above
  10. Tender Years
  11. She Thinks I Still Care
  12. A Girl I Used To Know
  13. The Race Is On
  14. We Must Have Been Out Of Our Minds
  15. Take Me
  16. We Can Make It
  17. Loveing You Could Never Be Better
  18. What My Woman Cant Do
  19. A Picture Of Me (Without You)
  20. Nothing Ever Hurt Me (Half As Bad As Losing You)
  21. The Grand Tour
  22. Once Youve Had The Best
  23. We Loved It Away
  24. The Door
  25. These Days (I Barely Get By)
  26. Memories Of Us
  27. I Just Dont Give A Damn
  28. A Drunk Cant Be A Man
  29. Stand On My Own Two Knees
  30. The Battle
  31. Someday My Day Will Come
  32. He Stopped Loving Her Today
  33. If Drinkin Dont Kill Me (Her Memory Will)
  34. Ive Aged Twenty Years In Five
  35. Still Doin Time
  36. Youve Still Got A Place In My Heart
  37. I Always Get Lucky With You
  38. The Right Left Hand
  39. Im A One Woman Man
  40. Choices

Detaljerad information: Musik
Artist Jones George
Titel The Essential
Releasedatum 2006-06-07
Label Epic-Legacy
Skivbolag Sony Music
Katalog-nummer SME-82796925652
Media CD
EAN 0827969256527


Det finns ännu ingen recension på denna produkt.
Logga in för att skriva en recension.

Du kan också vara intresserad av dessa produkter

Jones George - Gospel According To George Jones
Jones George
Gospel According To George Jones
Fråga om artikel
Jones George - Sings (Expanded Edition)
Jones George
Sings (Expanded Edition)
Fråga om artikel
Jones George - White Lightning (Expanded Edition)
Jones George
White Lightning (Expanded Edition)
Fråga om artikel



Email: 969633-3724 Plusgiro: 548191-6
  Moms-id: SE969633372401 Bankgiro: 289-3808