Din varukorg är tom.

Skriv utE-post

Hunter Ian & Mott The Hoople - The Journey A Retro
Visa bild i full storlek

Hunter Ian & Mott The Hoople - The Journey A Retro

Pris: Fråga om artikel Antal skivor: 3
Skickas normalt inom:


  1. Road To Birmingham
  2. Backsliding Fearlessly
  3. Walking With A Mountain
  4. Angel Of Eighth Avenue
  5. Waterlow
  6. The Debt
  7. One Of The Boys
  8. The Jorney
  9. The Moon Upstairs
  10. All The Young Dudes
  11. Mommas Little Jewel
  12. Jerkin Crocus
  13. Sea Diver
  14. Honaloochie Boogie
  15. The Ballad Of Mott The Hoople (26Thmarch 1972, Zurich)
  16. Hymn For The Dudes
  17. Whizz Kida
  18. I Wish I Was Your Mother
  19. All The Way From Memphis
  20. Violence
  21. Roll Away The Stone
  22. The Golden Age Og Rock n Roll
  23. Marionette
  24. Crash Street Kidds
  25. Foxy Foxy
  26. Saturday Gigs
  27. Once Bitten Twice Shy
  28. Who Do You Love?
  29. Lounge Lizard
  30. 3000 Miles From Her
  31. The Truth, The Whole Truth, Nuthin But The Truth
  32. It Aint Easy When You Fall/shades Off
  33. Letter To Britannia From The Union Jack
  34. Irene Wilde
  35. You Nearly Did Me In
  36. Justice Of The Peace
  37. Cleveland Rocks
  38. Standin In My Life
  39. Bastard
  40. The Outsider
  41. Gun Control
  42. All Of The Good Ones Are Taken
  43. Speechless
  44. Ill Wind
  45. The Loner
  46. 23A Swan Hill
  47. Michael Picasso
  48. Im In Awe
  49. Avalanche
  50. Morons (Alternate Version)
  51. Wash Us Away
  52. Knees Of My Heart
  53. Dead Man Walking

Detaljerad information: Musik
Artist Hunter Ian & Mott The Hoople
Titel The Journey A Retro
Releasedatum 2006-11-15
Label Columbia- Le
Skivbolag Sony Music
Katalog-nummer SME-82876890022
Media CD
EAN 0828768900222


Det finns ännu ingen recension på denna produkt.
Logga in för att skriva en recension.



Email: 969633-3724 Plusgiro: 548191-6
  Moms-id: SE969633372401 Bankgiro: 289-3808