Din varukorg är tom.

Skriv utE-post

Holiday Billie - The Best Of
Visa bild i full storlek

Holiday Billie - The Best Of

Pris: Fråga om artikel Antal skivor: 1
Skickas normalt inom:


  1. All Of Me
  2. You Go To My Head
  3. Until The Real Thing Comes Along
  4. My Man
  5. The Very Thought Of You
  6. Easy Living
  7. They Cant Take That Away From Me
  8. Ive Got My Love To Keep Me Warm
  9. Them There Eyes
  10. Night And Day
  11. The Man I Love
  12. Me, Myself And I
  13. The Way You Look Tonight
  14. If You Were Mine
  15. I Cant Believe That Youre In Love With Me
  16. Georgia On My Mind
  17. Jeepers Creepers
  18. Lets Call The Whole Thing Off
  19. Falling In Love Again
  20. Easy To Love
  21. Im A Fool To Want You
  22. A Sailboat In The Moonlight
  23. Summertime
  24. When Youre Smiling (The Whole World Smiles With Y
  25. Lets Do It

Detaljerad information: Musik
Artist Holiday Billie
Titel The Best Of
Releasedatum 2011-05-13
Label Sony Music E
Skivbolag Sony Music
Katalog-nummer SME-88697908652
Media CD
EAN 0886979086524


Det finns ännu ingen recension på denna produkt.
Logga in för att skriva en recension.



Email: 969633-3724 Plusgiro: 548191-6
  Moms-id: SE969633372401 Bankgiro: 289-3808