Din varukorg är tom.

Skriv utE-post

Autumn Emilie - Opheliac (Deluxe Edition)
Visa bild i full storlek

Autumn Emilie - Opheliac (Deluxe Edition)

Pris: Fråga om artikel Antal skivor: 1
Skickas normalt inom:


  1. Disc 1:
  2. Opheliac
  3. Swallow
  4. Liar
  5. The Art Of Suicide
  6. I Want My Innocence Back
  7. Misery Loves Company
  8. God Help Me
  9. Shalot
  10. Gothic Lolita
  11. Dead Is The New Alive
  12. I Know Where You Sleep
  13. Let The Record Show
  14. The Art Of Suicide (Acoustic Versio
  15. Disc 2:
  16. Thank God Im Pretty
  17. Dominant
  18. 306
  19. Gloomy Sunday*
  20. Asleep (Originally By The Smiths)
  21. Mad Girl (Acoustic Version)
  22. Thank God Im Pretty (Acoustic Vers
  23. Largo For Violin By J. S. Bach
  24. Marry Me
  25. Poem: How To Break A Heart
  26. Poem: Ghost
  27. Poem: At What Point Does A Shakespe
  28. Opheliac Recording Out Takes*
  29. Video Extra: Interview With Emeilie
  30. Video Extra: Live Concert Footage*
  31. *north American Exclusives

Detaljerad information: Musik
Artist Autumn Emilie
Titel Opheliac (Deluxe Edition)
Releasedatum 2010-01-15
Label End The
Skivbolag Sound Pollution
Katalog-nummer SPD-TE148
Media CD
EAN 0654436014829


Det finns ännu ingen recension på denna produkt.
Logga in för att skriva en recension.



Email: 969633-3724 Plusgiro: 548191-6
  Moms-id: SE969633372401 Bankgiro: 289-3808