Sökväg: Start

Records.SE

Din varukorg är tom.

Records.SE - En ny skiv-butik på nätet!

Målsättningen för oss på Records.SE är att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att handla musik och musikrelaterade produkter på nätet via oss. Du ska få tag i din favoritmusik snabbt och till rätt pris. Vi försöker uppnå detta genom att ha stora och tydliga bilder, ingen störande reklam och sparsamt med färger. Vi vill med andra ord att du ska tillbringa så lite tid som möjligt med att handla och få mer tid över till att njuta av din nya musik.

Vi är öppna för förslag på lösningar som gör dina inköp både enklare, säkrare och trevligare. Låt oss veta vad du tycker genom att skicka ett e-mail till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen . Din medverkan tror vi kommer att bidra till bättre och kundanpassad butik och att vi på detta sätt får chansen att dela ut rabattkuponger som tack till dig, det tycker vi är kul!

Vi vill ha så låga priser som möjligt och därför har vi som policy att så långt som möjligt undvika onödiga fasta kostnader, t.ex. för stora lokaler, onödig byråkrati, påkostad reklam m.m. Allt för att du som kund ska få en så prisvärd produkt som möjligt.

Det finns även möjlighet att beställa spel och T-shirts. Fär närvarande är inte spel sökbara i shoppen så skicka ett mail till oss!

Vi har idag avtal med dom största skivbolagen som t.ex. Sony Music, EMI, Universal, Playground, Sound Pollution m.fl. Detta ger dig möjlighet att beställa just din skiva från ett fantastiskt utbud. Idag har vi mer än 50000 titlar inlagda i butikens databas och antalet ökar för varje dag. Om du saknar någon specifik skiva så skicka gärna ett e-mail till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen så kommer vi att göra vad vi kan för att hitta den åt dig då vi har tillgång till betydligt fler titlar än de som idag är sökbara på Records.SE.

Välkommen önskar vi på Records.SE

Niclas & Kaj

 

Facebook


Records.SE

Email: Org.nr: 969633-3724 Plusgiro: 548191-6
  Moms-id: SE969633372401 Bankgiro: 289-3808